Salon Belle Femme

Over mij

Mijn naam is Bianca Theusen-Dusseldorp en ik ben 49 jaar jong .

Van jongs af aan ben ik al met mode en uiterlijke verzorging bezig geweest. Ik heb veel modellen werk gedaan en diverse miss-verkiezingen gelopen waaronder miss-Nederland waarbij ik de provincie vertegenwoordigde als "miss Utrecht " . In mijn periode als model heb ik het altijd erg interessant gevonden om te zien hoe prachtig het haar was van de modellen .Dat bleken dan vaak hairextensions te zijn. Hairextensions waren toendertijd ontzettend duur maar vandaag de dag gelukkig wat betaalbaarder.

Miss Nederland 1994

Top from left to right: Sharon Mafficioli, Henriët van Lokhuizen, Mireille Cloosterman, Natasja Ploeger, Priscilla Siswoko, Manon Ellérie & Britta ten Brink

Bottom from left to right: Sheila Slingerland, Monique Hamelink, Yoshka Bon, host Ron Brandsteder, Kirsten Kretz & Bianca Dusseldorp

 

 

Met trots kan ik jullie vertellen dat ik recent ben geslaagd voor de " Masterclass opleiding 2-6 D Russian Volume.  Deze opleiding werd gegeven door de wereldberoemde Lash Artist  Loreta Jasilionyte  (zie foto) . Zij heeft haar opleidingsinstituut in Engeland en geeft over de hele wereld trainingen en opleidingen.

Met deze techniek kan je prachtige volle wimpers creëren. Dit noemen ze ook wel de  " Fan (=waaier) "  techniek .Je zet hierbij 2 tot 6 hele dunne  wimpers op 1 eigen wimper . Met deze techniek kan ik bij mensen die hele korte en ook weinig wimpers hebben toch een prachtige mooie volume creëren.

Ik heb nu al 10 jaar zelf hairextensions en wil nooit meer zonder. Na mijn zwangerschap was mijn eigen haar redelijk dun geworden  maar heb nu weer een volle bos ! In mijn salon zet ik hairextensions en wimperextensions.


De hairextensions zijn van het merk " So.cap " en " Indian gold " en de wimperextensions van het merk  " Neischa "

Ik zet de hairextensions op de italiaanse manier dat wil zeggen dat de waxjes van de extensions door middel van een warmtetang vast aan je eigen haar gezet worden en daarna plat worden gedrukt Dit hecht en voelt beter dan wanneer ze rond gezet worden , maar wil je liever rond gezet hebben dan kan ik dit ook

 

Nu ben ik wat ouder en nog steeds heel erg  geinteresseerd in uiterlijke verzorging . Daarom ben ik diverse cursussen en opleidingen gaan volgen o.a  " hairextensions inzetten "  bij  " Bransus "  in Rotterdam en "Totalhairacademy" in Amsterdam en heb deze met goed gevolg afgerond.

Aangezien ik het zelf leuk vind om mensen met een mooie bos haar en een mooie oogopslag  tevreden en zelfverzekerd de deur uit te zien gaan , heb ik besloten om mijn eigen salon te beginnen

De opleiding voor de wimperextensions (haartje voor haartje) zetten heb ik gevolgd bij " Lash Extend " in Amersfoort en de opleiding wimperextensions (2-4D Volume) bij " Wimpersalon Blink "  in Achterveld.

 

Tevens kunt u in mijn salon terecht voor Spray Tanning !!

Salon Belle Femme  biedt de navolgende diensten

  •   Wimperextensions,
  •   Hairextensions
  •   Spray Tan


Voor een goed advies en/of afspraak bel of mail gerust en dan sta ik je graag te woord .

Hoop gauw wat van je te horen,

Bianca


Ik werk op afspraak zowel overdag als s' avonds

(zondags gesloten)

Bel of mail voor een afspraak :  06 29 39 64 53 of info@salonbellefemme.nl

ingescheven bij de kamer van koophandel voor midden-nederland  dossiernr : 302 35395